read testimonials

Read what our clients from all over the globe say about mae.

 

“Tess has not only inspired me to take up meditating but has helped me to see so many situations in my life in a completely different way. I'm so much more aware now when I act out of ego...

and it's hard to properly convey how meaningful that realization has been.

She speaks with not only experience but with empathy making it very easy to open up to her.

Overall, it's been a wonderful experience.”

— Kjirstin Breure (CAN), Video Content Creator


 
 

“Ik ben de podcasts van Tess gaan luisteren n.a.v. haar online retreat ’Sober is Sexy’ dat ik eind 2018 volgde. Voor mij was dit online retreat life changing. Mijn mooiste inzicht is dat sober zijn inderdaad sexy is.

Ik houd enorm van een borrel, maar kamp tegelijkertijd met veel angsten (zoals velen).

Door 40 dagen niet te drinken en het online retreat van Tess te volgen ben ik gaan inzien dat ik bepaalde gewoontes (bijvoorbeeld uitstelgedrag of eigen grenzen overschrijden) echt wel kan doorbreken.

De podcasts gaven me de moed om bepaalde stappen te nemen om mijn dromen eindelijk te verwezenlijken. Tess laat zien dat spiritualiteit niet vaag is, maar alledaags.

Ze deelt haar kennis met de wereld op basis van haar eigen inzichten en ervaringen. Doordat ze zo eerlijk is over haar eigen ups maar ook downs, voel je je nooit veroordeeld. Haar verhalen zijn heel herkenbaar.

Ik ben Tess voor altijd dankbaar!”

— Mirjam D. (NL), Art Advisor


 
 

"In eerste instantie ben ik met Tess een coaching traject ingegaan om meer focus en richting te krijgen op werkgebied en welke kant ik op wil met mijn eigen bedrijf.

Het grappige was dat ik binnen een paar gesprekken niet alleen stappen heb gemaakt op werkvlak maar in no-time ik ook meer richting kreeg op allerlei andere gebieden in m’n leven.

Ik weet niet hoe ze het doet, maar Tess weet op een hele ontspannen en natuurlijke manier de juiste vragen te stellen, en je zo snel tot waardevolle inzichten te laten komen. 

Wat voor mij begon als coaching op één gebied in m’n leven groeide uit tot een soort ‘total life’ coaching met een meer spirituele inslag. Voor mij zijn de inzichten en tips & tricks die ik heb gekregen super waardevol."

— Annebet Philips (NL), Furniture Designer


 
 

“Ik ben Tess nu al super dankbaar voor de wijze lessen en spirituele inzichten die ze mij tot nu toe gegeven heeft. Elke keer als ik bij haar de deur uit loop voel ik me weer iets verlicht en vol goede moed en kracht om te streven naar mijn gelukkigste ik!”

— Mette de Vries (NL), Stylist and Fashion Designer